Србија

МАРИНКО ПРЕД СМРТ ПОДЕЛИО ИМОВИНУ СИНОВИМА! Није желео да се СВАЂАЈУ, а ево шта је оставио супрузи Славици

Маринко Роквић није желео да оставља тестамент након смрти, већ је до последњег дана борбе са опаком болешћу – од које је почетком новембра и преминуо у 68. години – водио рачуна о својој породици.

Када је болест узнапредовала, певач је одлучио да имовину коју је стекао током живота са супругом Славицом расподели на равне части својим синовима и животној сапутници, којој је и умро на рукама. Његова последња жеља је била да Дарио, Никола и Марко наставе да живе у миру и слози, што нам је испричала његова колегиница са естраде која је због поштовања према породици инсистирала на анонимности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Маринко је с једне стране био велики враголан, а с друге велики господин, али породица му је била на првом месту. Синове никад није раздвајао. Сву тројицу је неизмерно волео. Пружио им је све што је могао, а оно што је стекао током живота и богате каријере поделио је на равне части. Ниједан син није закинут, што би се рекло, ни за љубав, пажњу, а ни за некретнине и финансије које је оставио иза себе. Он је био свестан да је болест опасна и да узима маха, па је с децом отворено разговарао о свему и уз договор су расподелили да сви у породици буду задовољни. Није желео да оде а да за собом остави синове који ће да се свађају око имовине. Видели сте да је како доликује испраћен на вечни починак, верујте, то је и заслужио – прича ова певачица, која је блиска с породицом.

Према њеним речима, Роквић се никада није хвалио материјалним стварима.

– Живели су скромно и поштено. Колико знам, Дарио нема намеру да живи у Србији и сва имовина која је стечена у нашој земљи остаје Николи и Марку, а њему су увек врата отворена и има где да буде са својом породицом када долази. С друге стране, Славица остаје у кући на Бановом брду, а певачи имају свако своју некретнину. Кућа на мору остаје Славици. Стан који су имали на Новом Београду су продали и новац расподелили тако што је стамбено осигурао синове који су тада засновали своје породице. Сви су поносни и на оца и на мајку, коју ће сада да чувају и пазе као мало воде на длану – завршава ова певачица.

Емотивно Никола се на Инстаграму опростио од оца

Након што је сахранио оца, Никола се огласио на Инстаграму, где је поставио фотографију покојног родитеља уз потресне речи: – Оче мој, сада јасно видим све… Колико смо се само Марко и ја борили и утркивали да изађемо из твоје сенке, да се изборимо за своје место, да не будемо само синови Маринка Роквића.

Делимично смо то и успели за време твог живота. Сада могу поносно да кажем да смо ми искључиво синови Маринка Роквића, али не у сенци твојој, већ у вечној светлости! Аманет који си нам оставио да ћемо неговати твоје врлине и ако будемо бар упола какав си ти био, мислим да смо нешто урадили! Унучићи твоји већ питају где си. Деспот је обећао да ће бити научник и да ће наћи лек против смрти. Леона се не брине, каже да си код Амина! Симке ти шаље пољупце! Ромео и Матео поздрављају из Канаде!

Извор: Курир