Православље

МОЛИТВЕ КОЈЕ СВЕ ИСЦЕЉУЈУ: Трећа је посебно важна! Снажно је понављајте

Ствари се најбоље одвијају када сам отворена и понизна; када предам све што јесам, желим и имам, када допустим Божанској милости да тече кроз мене. Уколико то успем да учиним, мој посао се одвија неометано, моје тело се исцељује, моји односи се продубљују и тачно знам шта треба да учиним и где ићи у сваком тренутку.

Ово су молитве које све време изговарам и примењујем за разне ситуације.

1. Молим те, искористи ме

Ова молитва је изврстан подсетник да магија увек жели да ради кроз нас и помоћу нас да изводи чуда. Што више се предамо овом вођству, више исцељивања и магије ћемо видети у нашим животима! Пословне прилике, бесплатне ствари, лепе речи и много других ствари појављиваће се ни од куда, само ако допустимо да будемо вођени.

2. Ово, или нешто боље

Понекад ми јако желимо нешто и желимо да се то реализује на одређен начин. Ова молитва нас подсећа да никада не можемо бити свесни свих могућности које нас чекају. Понекад нисмо свесни како не бисмо били задовољни оним што желимо и да ће уместо тога нешто још боље доћи у наше животе. То је невероватно ослобађајуће. Не морамо све да знамо. Само треба да останемо отворени и да прихватимо да можемо да имамо нешто боље од оног што желимо.

3. Нека ово буде за највише добро свих

Ми не можемо да се осећамо добро када добијамо нешто добро на штету неког другог. Истинска магија укључује све. Здравији и срећнији ви – здравији и срећнији ваши пријатељи, што значи здравију заједницу у целини, ефекат таласа здравља и среће у свим смеровима. Ова молитва осигурава да оно што стварате у вашем животу користи свима и да сте моћна сила добра. Можете бити сигурни да тако постајете дар свима.

4. Сав сам Твој

Сви моји таленти, сва моја стручност, сва моја мудрост, сви моји снови, сва моја очекивања – све је твоје.
Када се у потпуности предамо, ми допуштамо да нам се живот прожме магијом и да наш живот неометано тече.
Понекад се бојимо идеје препуштања наших финансија или нашег брака, али нисмо се заиста отворили милости све док не предамо све. Када нудимо све више и више и више онога што имамо, више чаролије ће доћи у наш живот.

5. Предајем се Теби. Молим те, помози ми.

Понекад се ништа не одвија како треба. То је заправо савршено јер се можемо предати Божанској милости. Без обзира с којим проблемима се суочавате у животу и без обзира на грешке које сте починили, све то може бити трансформисано и исцељено.

6. Ја сам отворен. Молим те, делуј преко мене

Ова молитва нас подсећа – што се више отворимо, више милости можемо да примимо. Сваки пут када сте повређени, изреците ову молитву и одмах ћете осетити њену чаролију. Свака невоља или препрека је прилика да се отворимо и будемо понизнији. Ако то можемо да прихватимо, постајемо непобедиви.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Stil