Издвајамо Православље

НЕБО СЕ ОТВАРА ПРЕД АРАНЂЕЛОВДАН: Замислите жељу тачно у ово време и десиће се чудо

Обичај је да се од Аранђеловдана до 28. новембра припремате за Божићни пост

У недељу нас чека велики празник – Аранђеловдан. То је дан када се морате обратити нашем анђелу чувару – најстрожем, али и најправеднијем светом Архангелу Михаилу, вођи небеских трупа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је онај анђео који је свргнуо Луцифера у борби између добра и зла, светлости и таме.

Ево када је најбоље време да од светога Арханђела Михаила затражите срећу, здравље и испуњење жеља:

20. новембар – сутра покушајте да избегнете непријатне сусрете и места која не волите. Од 14:12 па до 14:45 тражите да вас заштити од злих људи, негативне енергије, те да нам подари мир и снагу.

21. новембар – Обавезно отиђите у цркву и запалите свећу. Молите се свом анђелу. На овај дан тражите од анђела да испуни вашу најдубљу и најважнију жељу. Отворите душу и срце, делите радости и тугу и на крају се захвалите. Небо прима молитву цео дан.

22. новембар – Овај дан затражите од Арханђела Михаила да вам помогне са тешкоћама на послу. Било да је у питању жеља за већом платом, бољом позицијом или другим послом, ову жељу замислите у периоду од 8:48 па до 9:32.

Постоји предање према коме је Архангел Михаило као награду од Бога добио могућност да се два пута годишње спусти у пакао и ослободи душе грешника пружајући им починак у небеском царству.

Ово је дан када морате да посетите цркву, затражите срећу и благостање, али и дан када је пожељно да учините што више добрих дела. Избегавајте свађе, бес, негативност.

Пожељно је да од Аранђеловдана, па до 28. новембар када почиње Божићни пост, опростите својим непријатељима и очистите душу, спремајући се за овај велики подвиг.

Извор: Курир/srbijadanas.com