Спорт

Није добро! НАЈГОРИ МОГУЋИ СЦЕНАРИО ЗА ЂОКОВИЋА: Надал Новаку краде ИСТОРИЈУ испред носа!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић још увек није открио да ли је вакцинисан, а цео свет чека његов одговор на питање – да ли ће бранити титулу на Аустралијан Опену? Шансу да му украде историју, уколико Новак не буде играо у Мелбурну, имаће Рафаел Надал.

Ђоковић заједно са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом има освојених 20 Гренд слем титула, а на Аустралијан Опену има „меч лопту“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Некадашњи амерички и светски број 1 Џим Куријер сматра да би Надал могао да искористи Новаково одсуство и освоји Аустралију, по други пут у каријери.

– То ће бити раскрсница за Ђоковића. Рафаел Надал би могао да има шансу да освоји Аустралијан опен, ако буде здрав. Тада би шпански тенисер имао по два трофеја на сваком Гренд слему, што је успело само Новаку. Много тога је на коцки, историја тениса је у питању- рекао је Куријер.

Новак Ђоковић је рекао да се неће званично оглашавати док се у јавности не појави одлука Аустралијан Опена, али званични ставови за сада говоре да у Мелбурн неће моћи невакцинисани.

– Да бисте дошли у државу Викторија и учествовали на Аустралијан опену морате да будете вакцинисани. То је одавно предочено тенисерима- рекао је први човек Аустралијан Опена Крејг Тили.

Новак ће пре почетка нове сезоне, заиграти на Дејвис купу, а вероватно ћемо после наступа са репрезентацијом сазнати његову коначну одлуку.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс