Србија

НОГО ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Позовите ме уживо на РТС, показаћу снимак који ће расветлити убиство Ђинђића

Фото: Јутјуб

Да ли икоме одговара ИСТИНА? Само народу. Зато упућујем изазов медијима са националном фреквенцијом, пошто мало мало покренете тему 12. марта, да уживо направе емисију и ја ћу пустити снимак који ће расветлити убиство Зорана Ђинђића. Доказ који никад нигде није изведен. Народ није глуп, када чују својим ушима и виде својим очима, биће им све јасно како функционишу ствари у Србији, пише Срђан Ного у тексту испод видеа.

Укидање цензуса за успех референдума је најбоља потврда мојих речи да народ већ 20 година не излази на изборе, и све странке су укључене у изборну превару. Зашто сви ћуте о референдуму?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цела грана власти се изузима од било какве везаности за народ. Ради се о онима који директно одлучују о нашим правима, имовини, деци, животима, и не постоји област у друштву која нас више дотиче. Овакве судије и тужиоци, који су најодговорнији за све што нам се дешава, и који су огрезли у криминал и корупцију, требају да бирају сами себе? Народ је, по свим анкетама, најнезадовољнији и најогорченији правосуђем, а политичари и медији ћуте о овој најважнијој тему. Да ли опозицији одговара овакво правосуђе? Како је могуће да сваки дан гледамо примере криминала и корупције, скандале и афере, а ником не смета правосуђе?

Извор: Србин.инфо