Свет

О ЧЕМУ СЕ РАДИ? СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НЕШТО ДРУГО? Све је више наслова са „ИЗНЕНАДА УМРО“ у целом свету! (ВИДЕО)

Корисници интернета открили су узнемирујући тренд за који се чини да показује пораст изненадних смрти у корелацији са напорима на вакцинацији против ковид-19.

Очигледно је да је израз „изненадно умро“ последњих месеци доживeо пораст популарности, што би се могло преписати корисницима који истражују тај термин, или се овај термин све више користи на web страницама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Узнемирујући тренд може се уочити коришћењем Гоогле-овог алата за претраживање вести и трендова, који корисницима интернета омогућава да виде популарност web претраживања и појмова.

Тренд је подстакао кориснике Гоогле-а да предузму властиту истрагу, једноставним уписивањем израза “изненадна смрт” на Google News.

Алармантно, потрага доноси дугу и забрињавајућу листу људи који су се недавно сусрели са превременом смрти, углавном неочекиваних или необјашњивих узрока. Често се смрти приписују плућним или коронарним проблемима, а оба настају као нуспојаве примљених вакцина против ковид-а(у већини свих ових “изненадних смрти”, и то на глобалном нивоу).

Верује се да су изненадне смрти повезане са увођењем вакцина против ковида-19 и наметањем вакцинације као обавезе али то није ни потврђено ни демантовано.

Подаци које је сакупио један youtubе-р на свом видео запису у неколико земаља показали су нагли пораст смртних случајева баш у тренутку када су експерименталне вакцине уведене.

Извор: Nulta tačka

Ознаке