Србија

ОБУЋИНА ПОКИДАЛА: Исте аутомобиле возе председник, БИА и батинаши из Шапца

Фото: Твитер принтскрин

„Власт узнемирена, други дан, у шестој брзини пере флеке“

„Власт је узнемирена. Иако наставља са редовним активностима, други дан, у шестој брзини, пере флеке и мења тезе. Вучић каже: багер је возио по Уставу. Ана зна тачно, два километра на сат. Тако рећи неприметно, тихо, кроз људе, ка рођендану“, рекла је Јелена Обућина у уводу „Прегледа дана“ на Неwсмаx Адриа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Градоначелник Шапца тврди његова шкода није вожена, и гарантује све службене биле су паркиране. И сад смо збуњени – исте аутомобиле вози шеф државе и наркоклана и батинаш из Шапца – можда да тражимо да им купе неке друге, да разликујемо. Или да усвојимо као ствар опште културе – батинаши возе шкоде суперб – рекла је Јелена Обућина и додала:

– Мада теза власти је да је батинаш дошао пешице и претукао возача багера, другог насиља није било, ни тежих повреда. Платио га је Зеленовић, а иза свега је 25.000 долара Рокфелера. За дан у сва уста власти ушли су страшни екстремни левичари, гори од жутих. Ово чак ни Ђилас не би радио каже Вучић. Ови су неки много гори. Јесу – ови су бесни, обесправљени и страха ослобођени грађани. Кратко: народ који га неће – закључила је Јелена Обућина.

Извор: Директно