Србија

ОНИ СУ МОЈИ НЕПРИЈАТЕЉИ, НЕЋУ СЕДЕТИ СКРШТЕНИХ РУКУ! Доктор Кон шокирао Србију!

Доктор Предраг Кон је говорио о протестима и увредама које су упућене директно њему, где антиваксери нису презали ни од антисемитизма како би ударили на српског епидемиолога.

Они су заиста моји непријатељи, без обзира што их има мало. Од сада ћу ја тако размишљати. Са друге стране, ја не могу да вам кажем колико сам порука подршке добио. Међутим имате понашање неких појединаца који су свесно или несвесно призивали ове људе испред моје зграде. То је нешто о чему ћу добро размислити, и нећу седети скрштених руку – рекао је Кон.

Др Кон је говорио и о ивермектину, леку у који антиваксери полажу наде, иако је предвиђен само за употребу на животињама и може изазвати тешке последице код људи.

– Што се ивермектина тиче, ја сам давно, на самом почетку, питао професора Пелемиша да они мало размисле и о томе. Пошто су ми преносили са стране да се тај лек негде користи. Он ми је рекао да су о томе већ расправљали и рекао је да нема ни говора, тај лек није за хуману употребу, то је одбачено – рекао је Предраг Кон.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс