Свет

ОТАЦ СЕ У СУЗАМА ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: Мој син (16) је умро 5 дана након вакцинисања, ово је узрок смрти (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Ернест Рамирез је изгубио сина јединца (16 година) само 5 дана након прве дозе Фајзер вакцине. Његов син пре вакцинисања није имао никаквих здравствених проблема. Бавио се спортом и редовно је имао здравствене прегледе и контроле.

Срце му је једноставно престало куцати док је био у парку. Доктори једноставно нису успели спасити један млад живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Мој син је био доброг здравља и редовно је играо бејзбол од своје 7. године. Убија ме вратити се у празну кућу.“ каже отац.

„Доврага волим своју земљу, али више не верујем својој Влади. Она је тврдила да је вакцина сигурна за адолесценте, и то ме уверило да Ернест Јр. траба да се вакцинише. Пет дана касније умро је.”

Након много херојског труда, Ернест Рамирез је успео обавити обдукцију. Узрок смрти који је навео вештак био је “увећано срце”. Било је више него двоструко нормалне величине.

Према др. Петеру McCulloughu који је прегледао обдукциони извештај, узрок смрти био је миокардитис изазван Фајзер вакцином због којег му је срце отекло и удвостручило нормалну величину. Ова врста промене величине срца може се догодити врло брзо, у року од 5 дана.

Ернест Рамирез је изгубио сина јединца. Жели спречити да се иста ствар догоди другим родитељима. Али систем ради свој посао у сузбијању ове трагичне приче.

„Нико из ФДА није назвао. Нико из Фајзера није назвао. Нико из NY Times-а није назвао. Нико из CNN-а није назвао. Нити један маинстреам медиј о томе није писао, јер вакцина не оставља визит карту када некога убије . Главни медији лако игноришу смрт, јер “CDC није рекао да је то узроковано вакцином. Не можете са сигурношћу доказати да је умро од вакцине, а ми не желимо стварати неодлучност у погледу вакцинисања без доказа, јер не желимо ширити дезинформације.”

 

Извор: ekspres vesti