Свет

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК УЖАСА: Док несрећна Тина гори и вришти у ауту, кривац седи поред и у шоку гледа (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Тина Тинтор (23), девојка српског порекла која је са породицом живела у Лас Вегасу, у раним сатима у уторак, 2. новембра, погинула је у саобраћајној несрећи, када је на њен аутомобил налетео бивши играч Лас Вегас Рејдерса Хенри Рагс ИИИ.

У међувремену су се појавили потресни детаљи о последњим тренуцима младе Тине, пре него што је жива изгорела у аутомобилу.

Према писању часописа Ривју Џурнал, неколико пролазника безуспешно је покушало да спаси девојку која је остала заробљена у аутомобилу заједно са својим псом.

Чули се страшни врисци

Александар Харт, који је радио као обезбеђење у једној стамбеној згради у близини, рекао је како је чуо снажне вриске из аутомобила, а затим се одмах упутио на место несреће.

Он је полицији рекао да је Тина, у тренутку када се ауто запалио, још увек била жива. Александар је такође покушао да је извуче из аутомобила, али је Тина била заглављена у возилу.

Убрзо је из аутомобила почео да куља густ дим и Александар је морао да се склони од возила, како и он не би настрадао.

Убрзо су на место несреће дошли и ватрогасци, како би је извукли и угасили запаљени аутомобил, али је за Тину, на жалост било прекасно.

О овој трагедији огласила се и њена другарица Бојана.

Тина је одвезла Бојану кући и упутила се свом дому. Била је на око километар од своје куће када је спортиста Хенри Рагс својом “корветом” великом брзином излетео из булевара брзином већом од 250 километара на сат. Он је ударио у Тинин аутомобил, а оба аутомобила одлетела су више од 150 метара низ улицу.

Тинин ујак је сломљен

Стеван К. из Тополе, Тинин ујак, остао је у потпуном шоку када му је породица из Америке јавила шта се догодило.

– Јуче су ми јавили. Мени је то шокантно. Био сам као слеђен. Сам начин на који се све десило је страшан. Она је са својим псом изгорела заглављена у аутомобилу. Својим скупоценим аутомобилом, видно алкохолисан, возећи страшно великом брзином у њен ауто је ударио, ако сам добро разумео, човек који је тамо звезда НФЛ лиге – прича Стеван за Телеграф.рс.

Тинина породица је сломљена. Трагали су за њом, не знајући да је изгубила живот на свега две-три раскрснице од свог дома.

– Кренула је код другарице и да прошета пса. Када се враћала, на неке три улице од њеног стана ударио ју је тај спортиста. Њена мајка видела је да је нема и звала је њену баку да провери да није тамо, пошто је отишла у том смеру, али није била тамо. Због тога су отишли у полицију да пријаве нестанак. Тамо су им рекли да се десила стравична саобраћајна несрећа у којој има преминулих, не знајући још да је у питању она. Касније је полиција дошла код њих и саопштила им шта се тачно догодило – објашњава Стеван.

Како објашњава, Тина је имала око две-три године када се њена породица одселила у САД.

– Ја је знам као баш мало дете. Њена бака и мој отац су рођени брат и сестра. Цела породица има јако тешку животну причу, а сада им се и ово догодило. Они су српска породица која је током рата избегла из Хрватске. Неко време провели су на Косову, а 1999. године су избегли у село Јарменовци код Тополе. Живели су у колективном смештају. Када су добили исељеничку визу, пре око 20 година, одселили су се у Лас Вегас. Тамо је Тина била са родитељима, братом, бабом, дедом, ујаком и две тетке – објашњава.

Подсетимо, према наводима полиције, у тренутку судара “шевролет корвете” и “тојоте”, са Тином је у аутомобилу био и њен пас. Спортиста је, на деоници на којој је ограничење брзине око 60 километара на сат у аутомобил девојке ударио при брзини већој од 250 километара на сат. Рагс је у том моменту имао двоструко већи ниво алкохола у крви од оног који држава Невада дозвољава.

Како преносе амерички медији, пролазници су више пута безуспешно покушавали да помогну девојци која је била заглављена у аутомобилу. Како су испричали очевици, аутомобил је убрзо захватио пламен, те су девојка и њен љубимац изгорели заглављени у возилу. Они објашњавају да је Тина у тренутку кад је возило почело да гори, још била жива. У Рагсовом аутомобилу била је и његова девојка Киара Вашингрон, која је претрпела, како су навели из полиције, озбиљне повреде.

Извор: Курир.рс/Телеграф