Србија

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ „НАПАДА“ НА ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА: Снимци са надзорних камера открили шта се десило

Према незваничним подацима из полицијских кругова, дошло је до обрта у случају вандализма над колима лидера ЛДП, Чедомира Јовановића.

На снимцима надзорних камера београдског аеродрома, наводно, није снимљен напад на Чедомира Јовановића нити оштећење његовог аутомобила, пошто је утврђено да је Јовановић у ваздушну луку стигао са већ оштећеним аутомобилом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према незваничним подацима из полицијских кругова, дошло је до обрта у случају вандализма над колима лидера ЛДП, Чедомира Јовановића, који је јутрос испричао како су му непознате особе полупале ауто и вређале га у присуству његовог сина.

Током досадашње истраге, наводно, утврђено је да на аутомобилу марке Шкода, којом је Чедомир Јовановић синоћ дошао на аеродром „Никола Тесла“, није било предње регистарске таблице у тренуцима када је стигао испред аеродромске зграде, нити је до сада утврђено да се било које возило заустављало или успоравало поред Јовановића.

Полиција је преузела снимке, пишу београдски медији, са сигурносних камера које су постављене на аеродромској згради и у зони ваздушне луке како би се прецизно утврдили сви детаљи на које је указао Јовановић у својој пријави.

– Утврђено је да приликом доласка на аеродром Јовановић на аутомобилу није имао предњу таблицу, и возило је већ било оштећено на задњим вратима – незванично потврђују из полиције.

У саопштењу које је објавио ЛДП, наводи се да је Јовановић на аеродром дошао како би сачекао госте из иностранства, аутомобил је паркирао у зауставну траку испред улаза у зграду аеродрома. Након што се вратио, тврди да је затекао полупане делове аутомобила, као и да га је група младића га вређала.

Чедомир Јовановић је потврдио да је након што је дочекао сина, који је у Београд долетео да би прославио славу Аранђеловдан са својом породицом, наишао на групу која му је добацивала увреде, а потом видео вандализован ауто, због чега је и позвао полицију на лице места.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com