Србија

РЕВОЛУЦИЈА У АУСТРИЈИ: Народ се дигао јер невакцинисани од сутра не могу на посао (ВИДЕО)

Аустрија је прва земља на свету која од понедељка 15. новембра ( у поноћ) уводи блокаду СВИХ невакцинисаних старијих од 12 година. Министар унутрашњих послова се хвали да ће бити „репресија невиђених размера“ и казне од 30.000 евра за невакцинисане, опонашајући свог земљака Адолфа Хитлера.

Широм света људи деле ове информације на друштвеним мрежама и коментаришу о репресији и геноциду Аустроугарске монархије у Великом рату, а потом и Аустријанца Адолфа Хитлера у Другом светском рату.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аустријанци не седе у кућама већ данима протестују у готово свим градовима, народ се масовно окупља у Бечу, Салцбургу, Лингу, Инсбруку…

Према новом Закону, особа која није вакцинисана против корона вируса од 15. новембра неће моћи да долази на посао ни да остварује основна права и слободе.

Аустријанци који протестују траже смену Владе и диктаторског режима који „опонаша фашисту Хитлера“ у репресивним методама, а осим што истичу да су нове мере незаконите, такође скандирају и да су нехумане јер људима ускраћују право на живот.

Извор: Србин.инфо