Србија

САША ПОПОВИЋ САСТАВИО ТЕСТАМЕНТ: Ево коме оставља сву своју ИМОВИНУ, милионе евра, кола, ВИЛЕ и СТАНОВЕ

Фото: Јутјуб

Бизнисмен Саша Поповић је, према писању медија, одлучио да уз помоћ адвоката састави тестамент у којем је назначио коме оставља сву своју имовину.

Како пише „Сцандал“, а преносе медији, од када је Саша Поповић продао своје деонице „Гранда“ почео је да улаже у различите послове и са својом супругом покренуо је чак неколико делатности, које ће њиховој деци обезбедити бољу будућност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, свестан времена у коме живимо, Саша је наводно саставио тестамент, како би на време осигурао своју породицу.

– Сале се консултовао са својим адвокатом и решио да ипак све остави Сузани. Она је млађа од њега петнаест година, али он у њу има највише поверења и сигуран је да ће она умети да се снађе са свом имовином коју поседују – тврди извор поменутог листа и додаје:

– Има он поверења и у своју ћерку, као и у Сузаниног сина ког је одгајао као да је његов. Али опет је решен да све препусти Сузани, за коју верује да ће све даље поделити по савести и како би и он. Свакако не мисли он да му се ближи крај, само је свестан времена у коме живимо и да је потребно да и то реши, тачније да има тестамент и са тим се и Сузана слаже. Али пред њима двома је тек живот и планови.

Сузана Јовановић ће, како се наводи, након што тестамент и званично буде састављен, бити богатија за неколико милиона, али како су она и Саша у складном браку, не осврће се на то, већ своју пажњу посвећује супругу и труди се да заједно уживају у сваком новом дану.

Извор: курир.рс/скандал