Србија

САСЛУШАНА СУПРУГА ГОРАНА ЏОНИЋА! Ево шта је рекла о кобној ноћи када је СВИРЕПО УБИЈЕНА породица Ђокић

Она је рекла да критичне ноћи није приметила никакве разлике у понашању свог мужа, који јој је те вечери рекао да иде у риболов.

Жена Горана Џонића, Сузана Џонић, била је један од пет сведока који су данас испитани у Вишем јавном тужилаштву у Нишу у оквиру истраге убиства породице Ђокић из Аелксинца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам знала да мој супруг има пиштољ. Те ноћи, а ни следећег дана, он није показивао никакве знаке нервозе или узнемирености Андрија и Младен Магдаленић, браниоци браће Милошевић поднели су жалбу на њено сведочење и то објаснили речима Супруга Горана Џоноћа била је три пута у посети осумњиченом Горану, те је њено садашње сведочење могло да буде договорено. Она је била врло пристрасна, вероватно да би yаштитила супруга. Рекла је да није yнала да он има пистољ, а није ни приметила да је те вечери променио одећу – каже Младен Магдаленић.

Поред ње, сведочили су и Момчило Аритоновић, отац покојне Гордане, као и кум убијеног Горана Ђокића, Зоран Стојковић, и још две мушке особе које су биле у блиским пријатељским односима са Гораном Ђокићем. Наставак саслушања заказано је за четвртак следеће недеље.

Извор: Курир/srbijadanas.com