Спорт

Скандал! ОДУЗМИТЕ СРБИЈИ ПЛАСМАН НА МУНДИЈАЛ! Португалци траже од УЕФА и ФИФА да избаце „орлове“ са Светског првенства! ОВО ЈЕ РАЗЛОГ!

Фото: Јутјуб

Жреб за бараж за одлазак на Светско првенство одржан је у петак, а није био нимало повољан по репрезентацију Португала која се ту нашла после пораза од Србије у Лисабону

Португалци ће у полуфиналу баража одмерити снаге са Турском на домаћем терену, а у финалу ће гостовати победнику меча Италија – Северна Македонија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према томе, то значи да ће бар један од последња два шампиона Европе пропустити Мундијал у Катару, а Португалци су се прилично уплашили да би то могли да буду они.

Због тога, навијачи репрезентације Португала су на друштвеним мрежама почели да шаљу небулозне захтеве на адресу УЕФА и ФИФА.

Наиме, они траже да се призна фантомски гол који је Кристијано Роналдо постигао против Србије у завбршници меча у Београду, што би аутоматски донело Португалу бодове којим би завршили испред „орлова“ у квалификационој групи А и да Србија оде у бараж, а екипа Фернанда Сантоша директно у Катар.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс