Србија

Шокантно! НА МЕСТУ УБИСТВА ЂОКИЋА ПРОНАЂЕН ЖЕНСКИ ПРИВЕЗАК: Откривено коме припада – детаљ који је све збунио

НА месту убиства породице Ђокић у атару села Моравац пронађен је женски привезак који је, како се претпоставља, припадао једној од убијених жена, а који је отпао на том месту док је убица вукао њихова тела.

Горан (57), Гордана (56) и Лидија Ђокић нестали су 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра на месту званом Дудине баре у атару Моравца, пише „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Горан (57), Гордана (56) и Лидија Ђокић нестали су 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра на месту званом Дудине баре у атару Моравца.

– Они су убијени хицима из пиштоља након чега су њихова тела довучена до рупе у коју су убачена и запаљена. На месту на које су форензичари ископали пројектиле и нашли чауре, нађен је и једна женски привезак који је припадао или Гордани или Лидији. Сумња се да је он отпао приликом одвлачења тела до петнаестак метара удаљене рупе у коју су убачена – каже извор.

Према незваничним сазнањима, искључује се могућност да је привезак припадао некој другој женској особи.

Због сумње да је починио монструозни злочин ухапшен је пензионисани ватрогасац Горан Џонић, брат од тетке убијеног Ђокића. Иако су касније ухапшени и два Џонићева сина Милан и Стефан, које је од непримереним изјавама увукао у кривично дело, као и двојица браће зи Моравца К.М. и А.М. који су познати под надимком Јојке, за сада сви докази везују једини Џонића са тешким убитством за које је запрећена и доживотна робија.

 

Извор: Новости.рс