Србија

Шокантно! ОТКРИВЕНА ВЕЗА ЏОНИЋА И БРАЋЕ ЈОЈКЕ! Огласио се адвокат осумњичених – ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Његови клијенти су изјавили да уопште не познају главноосумњиченог за троструко убиство

Браћа Костадин и Александар (раније Константин) Милошевић, познатији као Јојке, који су ухапшени због сумње да су учествовали у убиству трочлане породице Ђокић, тврде да немају никакве везе за злочином и да имају чврст алиби, каже адвокат осумњичених Младен Магделинић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како истиче, његови клијенти су изјавили да уопште не познају главноосумњиченог за троструко убиство Горана Џонића (54) и негирали сваку везу са убиством Горана (57), Гордане (56) и Лидије (25) Ђокић, које се догодило у ноћи између 26. и 27. септембра у селу Моравац код Алексинца.

– Костадин је тужиоцу рекао да је у време свирепог убиства био код куће, о чему сведоче снимци камера којима је покривена. Александар је у то време био у крају, у близини куће, с другарицом, која ће о томе сведочити. Ове недеље ће бити испитани сви сведоци у вези са алибијима осумњичених – навео је Магделинић за Објектив.

Адвокат браће Милошевић наглашава да је једина веза Милошевића са Џонићем – пас!

– Пре извесног времена побегао је пас Стефана Џонића, сина Горана Џонића, у двориште породичне куће Милошевића, која се налази близу. Једина комуникација која је била између Стефана и мојих брањеника била је ради враћања тог пса. Никакво дружење, блискост или позајмица, по исказу мојих клијената, не постоји између њих. Рекли су тужиоцу да не познају Горана Џонића нити било ког члана његове уже породице – каже Магделинић.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс/Srbijadanas.com