Србија

Шокантно! СУПРУГА МОЛИЛА ЏОНИЋА ДА ПРИЗНА УБИСТВО ЂОКИЋА? Тражила од њега да коначно каже истину и ОСЛОБОДИ СИНОВЕ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Горан Џонић, ухапшен због сумње да је учествовао у убиству породице Ђокић, биће поново саслушан у четвртак, вероватно да би појаснио неке наводе јер је више пута мењао исказ

Наиме, он је прво синове и браћу Милошевић означио као саучеснике, а онда дао неки други исказ и на крају се бранио ћутањем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пише Објектив њега је наводно у притвору посетила супруга, која је покушала да утиче на Џонића како би коначно рекао истину о свему, тачније признао злочин.

– Јуче га је у притвору посетила и супруга Сузана, видно потресена, у нади да ће убедити супруга да каже истину, ма каква она била – открива извор овог листа.

Иначе, како смо раније писали, породица није ангажовала ни браниоца за Горана Џонића, те му је додељен адвокат по службеној дужности, а циљ им је да се сазна комплетна истина и његова права улога у злочину

За синове родбина ангажовала познатог адвоката

Познатог нишког адвоката Филипа Домазета ангажовали су за адвоката Горанових синова војника Стефана и ватрогасца Милана, који, према досадашњој истрази, немају везе с убиством Ђокића јер су, пре свега, критичне ноћи били на својим радним местима.

Озлојеђене што је Горан свесно или индиректно увукао синове у проблем и што је истрагу усмерио на њих, упркос томе што је признао да је злочин починио без њих, његова супруга Сузана и њена снаја Милена, Миланова супруга, полицији су испричале сва сазнања која могу да расветле детаље које је Џонић сакрио од инспектора и тужиоца у крајње сумњивом исказу који је досад мењао три пута.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Информер/објектив