Спорт

СРБИЈА У НЕЕВЕРИЦИ! Новаков отац жестоко испрозивао српског коментатора: Изјава Срђана Ђоковића о којој бруји цела земља!

– Па, шта је овде проблем? Зашто то не кажете – казао је Ђоковић

Срђан Ђоковић је жестоко испрозивао српског коментатора који је преносио финале Мастерса у Паризу, на којем је Новак победио Данила Медведева и тако дошао до рекордне 37. титуле на турнирма из категорије 1000.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је замерио новинару једне регионалне телевизије зато што не потенцира да је Ђоковић српски понос.

Један водитељ на регионалној спортској телевизији није могао да изговори “наш Ноле, наша дика”, кад је освојио Берси, него је говорио Ђоковић, а Зверева зове Саша, Медведева Данил. Па, кажи “наш Ноле”, то не боли ништа. Факат је да је најбољи на свету, Амери га прогласили за најспремнијег у историји. Па, шта је овде проблем? Зашто то не кажете – рекао је Срђан Ђоковић, а онда се осврнуо и на остале спортске новинаре.

– Ја тај запад страшно поштујем. Они воле своје земље. То и Новак показује сваким својим гестом, истиче то на сваки начин где год се налази у свету. Некада је подизао три прста, сад више нема потребе, јер сви знају одакле он потиче, али да је пре свега грађанин света. Он воли цео свет, душа је с целе планете, целог слободарског света. Ја не могу да схватим да новинари овде све лоше коментаре који се дешавају, а упућени су према Новаку, преносе на нашу јавну сцену. То је за мене незамисливо. Ја кажем тим новинарима да погледају како Французи, Енглези или Амери коментаришу своје играче – рекао је Ђоковић на ТВ Првој у емисији “Јутро” код новинарке Марије Савић Стаменић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс