Србија

Србија у неверици! ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ЧЕТИРИ ДАНА ЛЕЖАЛА МРТВА У ВОДИ? Шокантне тврдње бившег инспектора!

„Певачица “Гранда” Јелена Крсмановић Марјановић (33) лежала је најмање четири дана мртва у каналу у Борчи, пре него што је њено тело пронађено 3. априла 2016. године“, тврди бивши шеф Одсека за крвне деликте Жарко Поповић, чија је екипа радила увиђај

Поповић сматра да је Јелена убијена раније него што је наведено у званичној оптужници, по којој је она нестала 2. априла 2016, а пронађена дан касније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Зоран Марјановић је у среду, у дневној смени, дошао код мене да пријави нестанак супруге, а у недељу је пронађен леш. Она је четири дана лежала у води, ако не и више. Ја сам са Марјановићем имао два пута контакт. Први пут када је узета пријава о њеном нестанку, наглашавам, не о убиству.

Мени је његова прича била врло нелогична из простог разлога што је он рекао:

“Шетам са женом, трчкарам са ћеркицом, и она трчкара (Јелена), па се врати и пољуби је, па одједном нестане.” А на насипу живе душе!

Да је он рекао да су били у Кнез Михаиловој, у оној гужви, па да му је неко „смотао” жену и одвео негде, могла би да прође прича. Овако… каже Поповић за Објектив..На питање да ли то значи да је Јелена убијена раније, он каже:

‒ Реално речено, да. Зоран није могао да тог дана то уради, морао је остати неки траг на њему. Бивши инспектор открива да је Марјановића тада упутио на Треће одељење да га преузме, да поразговарају са њим.

‒ У самом старту сумњао сам у његову причу јер је нелогична, посебно за полицајца мог профила који је 30 година радио крвне деликте. Позвао сам Одељење за крвне деликте и рекао им да “имамо сумњивог човека, са таквом и таквом причом, не би било лоше да га узмете и поразговарате са њим”. Они су се залетели, одредили му притвор и морали да га пусте.

Зашто? Зато што када му тужилац по једној ствари одреди задржавање од 48 сати, не може више по истој ствари да се приводи. Једино ако тек нађете нове доказе можете да га директно водите у тужилаштво. Тужилац води истрагу, а не полиција – открива досад непознате детаље бивши шеф крвних деликата.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Објектив