Србија

Србија у неверици! ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ОЦА УБИЈЕНЕ ГОРДАНЕ ЂОКИЋ: Само је понављао једну реченицу!

Супруга Горана Џонића, првоосумњиченог за убиство трочлане породице Ђокић – Сузана, била је једна од пет сведока који су јуче испитани у Вишем јавном тужилаштву у Нишу. Жена бившег ватрогасца, кога сви трагови доводе у везу са убиством брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и ћерке Лидије, током саслушања у тужилаштву говорила је детаљно о свему што се догађало током кобне вечери у којој су убијени Ђокићи.

Међутим, посебно је потресно било током исказа Горданиног оца Момчила Аритоновића.Момчило Аритоновић, отац убијене Гордане плакао је пред тужиоцем. – Нађите убицу моје деце, само желим истину – понављао је несрећни Момчило и придружио се кривичном гоњењу Џонића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је објашњено, сва јучерашња саслушања су део истраге и, иако су трајала дуго, нису од круцијалног значаја у самом предмету. Због тога и није било превише питања заступника других окривљених у овом случају, који је узнемирио читаву Србију.

Браниоци браће Милошевић, Костадина и Александра, уложиће приговор на испитивање Сузане Џонић пошто сматрају да је приликом саслушања била пристрасна.

– Она је три пута била у посети осумњиченом, па је њено сведочење могло да буде договорено. Она је врло пристрасна, вероватно да би заштитила супруга. Осим тога што је рекла да није знала да је имала пиштољ, додала је и да није приметила да се Горан у ноћи када су Ђокићи убијени пресвукао – рекао је бранилац браће Јојке, Младен Магдаленић.

Џонићева супруга је додала и да никада раније није видела браћу Милошевић, које је њен муж окарактерисао као особе које су га натерале да изврши злочин и због чијих је претњи морао да намами рођаке на место убиства.

Осим Сузане, јуче су сведочили и Момчило Аритоновић, отац покојне Гордане, као и Зоран Стојковић, кум Горана Ђокића, који је до пре неколико месеци радио код убијеног у мењачници. Исказе су дала и још два сведока која су познавала и убијеног и главноосумњиченог. Наставак саслушања заказан је за следећи четвртак.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс