Свет

ШТА ЈЕ САД ОВО? После концерта само за ревакцинисане, посетиоци се масовно заразили короном

Концерт хора у Немачкој где је био дозвољено присуство само потпуно вакцинисанима, а забрањен улаз невакцинисанима чак и са негативним тестом, довео је до масовног заражавања короном (најмање 24).

Концерт је одржан у Фрајгерихту (Мајн-Кинциг), а невакцинисанима није дозвољен улазак чак ни уз негативан ПЦР тест који доказује да су здрави.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немачка новинска агенција извештава: „Десетине људи је заражено, а најмање 24 особе су дијагностиковане као позитивне. Није искључено да је заражено много више људи, а могли су да уђу само ревакцинисани или они који су недавно прележали корона вирус и имају антитета“.

То значи да су вирус могли да рашире само потпуно вакцинисани, иако су многи посетиоци носили маске, док здрави и невакцинисани нису могли да уђу иако не могу да шире заразу.

Као што је раније писано, невакцинисаним људима биће забрањено да посећују чувене божићне пијаце у Берлину, чак и уз негативан тест на КОВИД, што је директно уперено против деце која се највише радују овом догађају па на овај начин фармако лобисти и властодршци покушавају да их уцене.

Ревакцинисани којима ће бити дозвољен улаз на божићне пијаце у Немачкој, мораће да носе маске на лицу иако су напољу и традиционално пију кувано вино, топлу чоколаду и грицкају колачиће, јер је концерт доказао да шире заразу.

 

Извор: Србин.инфо