Регион

СТРАВИЧАН ДИРЕКТАН СУДАР ТРИ АУТОМОБИЛА: Није видела знак стоп, изазвала карамбол, има мртвих (ВИДЕО)

Један немаран потез довео је до стравичног судара, када су се три аутомобила закуцала на раскрсници, при чему је једна особа погинула.

Несрећа се догодила у Румунији, а снимак су забележиле сигурносне камере једног локала. На њему је приказана раскрсница у коју одједном улеће аутомобил марке „Фолксваген“, за чијим је воланом била жена која је и изгубила живот. У аутомобилу марке „Фолксваген“ било је још неколико особа, међу којима и дете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Жена која је била за воланом тог аутомобила очигледно није видела знак „стоп“, па је пуном брзином ушла у раскрсницу. У том тренутку појавила су се још два аутомобила из различитих праваца, тако да су сви завршили као учесници судара. Удар је био толико јак да је „Фолксваген“ потпуно смрскан, а сви путници су повређени.

Хитне службе су убрзо реаговале, али нажалост помоћи за жену која је возила аутомобил није било помоћи. Она је на лицу места преминула од последица судара, док су њени путници тренутно у стабилном стању.

Лекари су пружили прву помоћ још петорици повређених, међу којима је и дете, које је лакше повређено.

Полиција је друге возаче тестирала на алкохол и психоактивне супстанце, и обојица су били негативни. Случај се истражује са аспекта извршења кривичног дела кажњиво убиство и наношење телесних повреда, навела је локална полиција.

Извор: Нова