Србија

СТРАВИЧНО! Млађи Џонићев син ЧУВАО велику тајну: Стефан је наслућивао шта је УРАДИО његов отац? Ево о чему је реч!

Фото: Фејсбук принтскрин

Међу браћом Џонић не владају хармонични породични односи

Од када је 21. октобра у Моравцу ухапшен Горан Џонић (59), главноосумњичени за убиство трочлане породице Ђокић у ноћи између 26. и 27. септембра, на површину је избило много тога када је реч о животу и понашању човека који је свирепим злочином згрозио читаву Србију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наш саговорник нам открива и да би могло да се испостави да је Стефан, млађи син Горана Џонића, наслућивао шта је његов отац урадио.

– Зна се да Стефан није могао да учествује у самом злочину пошто је био на свом радном месту у Војсци Србије. Али, сумња се да је наслућивао шта је његов отац урадио. Са друге стране, о Горановом старијем сину Милану сви говоре све најбоље. За тог ватрогасца колеге су спремне да ставе руку у ватру. Буквално – открива наш саговорник.

БРАЋА ЏОНИЋ У ЛОШИМ ОДНОСИМА

Како сазнајемо, међу браћом Џонић не владају хармонични породични односи.

– Нису они у најбољим односима. Можда то и не треба да чуди када се зна да су им карактери потпуно различити. Милан је породичан човек, а Стефан уме да буде бахат, осион, да се хвали новцем… Зна се овде по селу и да уме да буде прек. Питајте његову прву жену да ли ју је тукао. Ето, ја сам чуо да је било и тога, али да су се мирили због заједничког детета – закључује један од становника села Моравац.

Ова жена је одбила да изнесе своју страну приче.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс