Свет

СВАЂА СРБА У БЕЧУ ПРЕРАСЛА У СУКОБ: Отац сину исекао прсте, син оцу одгризао уво

Pixabay.com

ЈЕДНА породична свађа, Бечлија српског порекла, завршена је са тешким повредама свих учесника.

Портпарол бечке полиције Кристофер Верхњак казао је да је један 56-огодишњак у заједничком стану, у 22.бечком округу, напао своју 53-огодишњу супругу ножем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он јој је том приликом нанео тешке посекотине у пределу врата. Заједнички 24-годишњи син, који је покушао да помогне мајци, такође је задобио тешке повреде.

Наиме, отац му је исекао више прстију, који су момку поново пришивени. У тој броби је младић свом оцу одгризао уво, и потом га испрскао и бибер спрејем.

Мајка је, током борбе оца и сина, успела да побегне и позове полицију. Сво троје, иначе пореклом из Србије, пребачено је у болницу.

Оцу је поново пришиврено уво, након чега је пуштен из болнице, али је у полицијском притвору.

Верхњак каже да полиција има тешкоће да установи узрок породичне свађе, пошто учесници не желе да говоре, или нису у могућности. Он истиче да то свакако није алкохол.

Отац је негирао напад на жену, а његова супруга и син још нису могли бити саслушани. Против 56-огодишњака полиција је изрекла забрану приласка заједничком стану, као и привремену забрану поседовања оружзја. И његов син ће морати да се суочи са пријавом због наношења тешких телесних повреда, али полиција истиче да није немогуће да је деловао у самоодбрани.

Извор: Танјуг