Србија

ТРАГЕДИЈА У ДУБЉУ: Пекар извршио самоубиство, јуче славио славу, данас себи ставио омчу око врата

Фото: Јутјуб

ВЛАСНИК пекарске радње Ј. М. (52) из Дубља, код Богатића извршио је самоубиство данас пре подне у помоћној згради иза своје радње.

– Велика трагедија. Јуче је славио крсну славу и ништа није слутило да ће данас ставити себи омчу око врата. Био је добар и вредан човек. Раније је радио у једној пекари у селу, а онда отворио своју пре нешто више од десет година – прича Б. Н. који је са још неколико људи у присуству полиције скинуо тело свог комшије са вешала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Беживотно тело су пронашле његова пасторка и једна комшиница када су дошле у пекару и отишле у просторију где се налазило сушило које је прикачено за плафон.

– Страшна је сцена, а све слути да је испланирао самоубиство. За ланац који је у плафону била је везана манила коју је везао у омчу – прича очевидац трагедије.

Ј. М. је живео са сином, а супруга га је напустила и отишла у Немачку. Мајка му живи у Америци, а отац је преминуо.

– Волео је много своју супругу, то цело село зна, и њену ћерку је прихватио као своје дете, али се причало да у том браку нешто није било како треба. Она је умела да оде од куће, па да се врати. Ко зна да ли је због тога дигао руку на себе или има још неки разлог – прича комшија.

У Дубљу су ужаснути трагедијом и не могу да објасне што људи у њиховом селу све чешће дижу руку на себе. Од почетка новембра ово је друго самоубиство у селу.

– Пре петнаест дана у истој улици, око пола километра даље, убио се његов комшија Б. Д. – причају људи у центру села.

Извор: Телеграф.рс