Србија

УДАРНО! Изненада преминуо Горан Ненадовић!

Начелник Посебног одељења Казнено-поправног завода Пожаревац (Забела) Горан Ненадовић изненада је преминуо у 43. години.

То је саопштила Управа за извршење кривичних санкција.

„Изгубили смо колегу кога смо сви волели и једног од највећих професионалаца који се није штедео у свом послу са многобројним ризицима које је он носио“, наводе.

Ненадовић је био, изнад свега, пријатељ на кога су сви могли да рачунају у свакој ситуацији, наводи се у саопштењу и додаје да зато не постоје речи којима би могли да опишу празнину коју је оставио иза себе.

„Шта год да кажемо како бисмо га описали, мало је кад су у питању његови људски квалитети“, наводи се.

У својој дугогодишњој каријери учествовао је у бројним домаћим и међународним пројектима везаним за извршење казне затвора у европским и светским оквирима, а своје знање је несебично делио са колегама у земљи, региону и иностранству.

Трудио се да најбоље примере из светске праксе примени приликом писања бројних законских и подзаконских аката у Србији и у томе ће бити незамењив професионалац од кога су сви његови сарадници могли највише стандарде да науче и примене у свом раду.

Волео је своју породицу, систем у коме је радио и фудбал и стрељаштво којима је био подједнако предан.

Управа за извршење кривичних санкција и колектив КПЗ Пожаревац (Забела) упућују најдубље и искрено саучешће породици Ненадовић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Б92

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930