Србија

УРНЕБЕСАН ГОВОР ЧЛАНИЦЕ ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС-А: Цела Србија се смеје њеним речима (ВИДЕО)

Чланица Главног одбора СПС-а Ана Гроздановић (25) из Ниша, која на Инстаграму броји више од 100.000 пратилаца, на скупу одбора СПС у поменутом граду одржала је помало чудан говор који је многе насмејао, а у ком је у готово у исто време говорила о Богу, хришћанима, катодним цевима, друштвеним мрежама, светским моћницима и нуклеарном рату.

Говорећи о „борби СПС са новом технологијом“ , навела је да су „само хришћани правили катодне и радио цеви“ и да народ треба да се радује јер ће „само у једној секунди велика светлост с неба да се појави“ због које ће људи помислити да је у току нуклеарни рат.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак је веома брзо постао виралан, многи су се питали шта је Гроздановићева хтела да каже?

– По мени, ово је први пут да се ова странка бори неком новом технологијом која је у ствари оружје противника, а то су у ствари друштвене мреже. Где ће свако нешто снимити и избацити на своје профиле, не што вам ја то кажем, већ што ћу вам отворити очи, дати истину и снагу да заједно ујединимо снаге и ухватимо и можда задњи воз да спасемо нашу Србију, рекла је Гроздановић обраћајући се присутнима у простројама СПС-а у Нишу и наставила:

„У држави свако мора да има слободу и да свако о сопственом животу сам доноси одлуке, јер човек нема за џабе душу, он осећа шта је најбоље за њега и то право не смемо да дозволимо да нам нико одузме. Јер Бог створи човека да му да живот и слободу а не да буде роб. И Бог му да памет и снагу и руке и ноге у глас да може да се бори против ђаволских ствари. Бог је тај који је мислио на све и нико други. Зато отворимо срце и слушајмо само своју душу.“

На то је додала како ће присутнима „у име вере открити нешто у име вере што ће озбиљне моћнике у свету, а не само у Србији, да пољуља“:

– Да им поручим да ће у моје време већ бити слободан човеков живот како је то само Бог и замислио. Само су хришћани правили катодне и радио цеви, Електронска их је правила задња у Србији, а у нашем Нишу – рекла је Гроздановић и додала:

– Сада ћу вам открити зашто је то баш оружје страних моћника на основу које је и постао овакав свет. Али сада подсећам на прву важну ствар, да не могу они против Бога јер им је он дао живот. Они су се предали искушењу јер су покушали модерном технологијом, савременим уређајима заснованим на полупроводицима да створе нови неслободан свет. Али ви народе са вером, радујте се јер ће само у једној секунди велика светлост са неба да се појави. Људи ће рећи: „Нуклеарни удар или рат“ – навела је она у свом говору.

Како је Гроздановићева рекла она није очекивала да ће њен говор изазвати оволику пажњу, али и да није поносна на оно што се о њој пише, пише „Блиц“.

Открива да је сама иницирала и направила наступ, јер је желела да испроба да ли може да напуни салу, или је „све само подршка коју добија на интернету“.

– То је био мој први говор. Имала сам велику трему, одједном сам се нашла пред 300 људи. Првих 15 минута говора ми се тресла вилица, први пут сам у публици видела маму и тату и осетила да сам сад ја важнија од њих. Користила сам Слобине (Слободана Милошевића, прим. аут.) речи, и својим речима причала оно што је он говорио. Тако да мој говор не може да буде глуп. Ако је глуп, онда је и Слоба глуп – истиче Гроздановић за „Блиц“.

Додаје и да је негативне реакције неће поколебати.

– Трудим се и радим пуно. Ко буде одслушао цео говор, видеће шта сам хтела да кажем. Спремала сам га кратко. Јесам направила лапсус, али ко ради тај и греши. Нисам поносна на ово што се пише, али сам свесна да морам да прођем кроз то, да не одговарам опозицији и да хоће да ми нанесу сав тај блам – каже Гроздановић и додаје да је нико из врха СПС, ни Ивица Дачић, још није звао овим поводом.

Гроздановић је, иначе, завршила Правни факултет у Нишу. За медије је раније причала да је са 18 година ушла у СПС, и да јој је „дека био социјалиста“. Узор јој је, како је рекла, Ивица Дачић. Бави се, како се може видети на њеном инстаграм налогу, и добротворим радом.

Извор: Курир.рс