Регион

Уведена ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА за запослене у Јавном сектору

Национални стожер цивилне заштите саопштио је данас, када је у Хрватској оборен нови рекорд од 6.932 ново оболелих па ће зато од 15. новембра бити проширена употреба Ковид сертификата, који ће бити обавезни за кориснике и запослене у јавним и државним службама и скуповима.

Све особе које су преживеле КОВИД-19 пре више од 180 дана, третирају се као особе које нису вакцинисане и немају антитела, па ако раде на буџету у јавној служби или сарађују са њима, мораће да се вакцинишу или тестирају (али тестове ће прихватати само до јануара).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар полиције најављује да од 4. јануара (значи за 2 месеца) Ковид-сертификати више неће обухватати тестиране (!) што де факто тера значи да сви запослени на буџету, у јавној и државној служби мора да приме екперименталне мРНА вакцине, како би задржали посао!

Али, као да ни то није довољно, неколико лекарских удружења (читај: плаћеници фармацеутске мафије) данас се огласило саопштењем у којем хитно захтевају још оштрије мере и увођење обавезних Ковид-сертификата за све запослене у држави, па и у приватном сектору!

Извор: Србин.инфо