Свет

Ужас! АЛЕКСАНДРА ОТИШЛА НА КОНЦЕРТ, НАШЛИ ЈЕ МРТВУ У КОЛИМА: Породица у шоку, желе да се открије истина

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Када се млада професорка у основној школи вратила на одмор у родну Гвадалахару, није ни слутила да ће тада и окончати живот.

Александра Моралес (24) из Мексика пронађена је мртва у свом ауту недалеко од места где је отишла на концерт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Професорка из Џорџије отишла је према првим информацијама полиције на концерт сама, али се тамо нашла са дечком, Фиделом Бараганом (28).

Док је породица молила преко друштвених мрежа за помоћ у проналажењу Александре, Фидел је ћутао и ни полицији није говорио да је био на концерту са девојком.

Међутим, услед преслабог алибија и још неких сумњивих информација, Фидел је ухапшен због сумње да је убио Александру.

Њени очајни родитељи нису могли да верују да је Фидел највероватније убио Александру пошто су две године били пар, иако су били територијално често одвојени, односно веза им је функционисала тако што је он посећивао девојку у САД.

Стриц Александре Моралес тврди да није само Фидел умешан у њену смрт.

– Ово је само почетак одмотавања овог ужасног клупка истине. Убеђени смо да није само Фидел умешан, већ још неки лоши људи из њиховог окружења. Апелујемо на полицију да ради независно и не дозволи утицај неких битнијих људи из Гвадалахаре на истрагу – каже Остин Куенка.

Деца основне школе у којој је Александра предавала примили су вест о њеној смрти у сузама.

– Ћерка ми је плакала данима. Било јој је неизмерно драго што јој је особа са латино подручја била професорка – рекла је Марија Паласиос, једна од мајки из школе.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс