Србија

Ужас! ОТКРИВЕНА ЈЕЗИВА СТВАР КОЈИ ЈЕ ЏОНИЋ РАДИО ДОК ЈЕ ПОЛИЦИЈА ТРАЖИЛА ЂОКИЋЕ: Комшије све испричале, то тада ником није било чудно

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

У време док је трајала потрага за несталом породицом Ђокић а њихова трагична судбина још је била непозната, Горан Џонић, ухапшен због њиховог убиства, чудно се понашао, како комшије кажу то тада никоме није било чудно.

Наиме, како је испричала комшиница из села, тај манир Џонића јесте био чудан присутнима јер су се у то време Ђокићи водили као нестали, а не као убијени, али му нико није придавао неки превелики значај, пише Блиц. Међутим, када су 21. октобра Џонићу стављене лисице на руке због сумње да је на бруталан начин убио и запалио брата од тетке Горана Ђокића (57), његову супругу Гордану (56) и ћерку Лидију (26), ствар је свима постала много јаснија и страшнија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Много ми је био сумњив тих дана, док су се Ђокићи водили као нестали. Стално је гурао руке у џепове, деловао је некако нервозно. Оде кући, па се врати код Ђокића, па опет оде кући па се врати. Стално је понављао: “Што их нема, што их нема, немогуће је да су негде отишли”. Један му је комшија сипао ракију у чашицу, он је отпио мало па упита: „Јел се одсипа мало из чашице ако су мртви?“ Затим је одсуо мало ракије из чашице на земљу и попио је. То тада ником није било нешто посебно чудно, иако се о судбини Ђокића још ништа није знало. Али кад је ухапшен, све је постало јасно – каже комшиница из села.

Мештани Моравца још не могу да поверују да је Џонић могао да почини тако бруталан злочин и то над братом од тетке кога зна цео свој живот и његовом породицом. Многи разлоге траже у финансијским проблемима, иако је Џонић важио за добростојећег.

Причало се да је једно време био у свађи са родитељима због чега они нису желели да га финансијски помажу. Он има своју пензију, али је навикао на више. Тако је и упао у дугове јер се вероватно у том периоду задуживао. Свеједно, дугови за дугове, али како је могао ово дете Лидију да убије, па он јој је стриц, чувао је од малена – причају у Моравцу.

Осим Џонића због сумње да су починили тешко убиство ухапшена су и два његова сина Стефан и Милан, као и браћа К.М. и А.М. познати под надимком Јојке. Али сви до сада нађени трагови директно са злочином повезују једино пензионисаног ватрогасца Џонића, брата од тетке убијеног Ђокића. Његов ДНК је на новцу и врећи, ископаној из воћњака његовог сина који је тог дана био одсутан. Пиштољ, за којим је балистичким вештачењем утврђено да је из њега убијена породица Ђокић, нађен је у кући Џонићеве жене Сузане у Алексинцу где је био сакривен у вентилационом отвору. Неколико часова пре нестанка породице Ђокић, Џонић је снимљен на бензинској пумпи у Алексинцу како точи гориво у канту а сигурносне камере у Тешици снимиле су „пасат“ Ђокића како са земљаног пута долази из правца Моравца у два часа иза поноћи, и Џонићев жути скутер како се враћа два часа касније истим путем.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс/Блиц