Србија

УЖАС У БЕОГРАДУ: Очух претукао бебу – поломио јој руке и обе ноге

РАШИД Б. из Београда ухапшен је због сумње да је 4. новембра у кући на Карабурми претукао сина своје ванбрачне супруге који још нема ни годину дана!

Како се сазнаје, беби, која је са тешким повредама збринута у болници, поломљене су обе руке и ноге! Извор открива да истражитељи сумњају да је беба била жртва насиља и пре бруталног пребијања које се догодило претходне недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У Универзитетску дечију клинику у Тиршовој 5. новембра доведен је у пратњи мајке и очуха дечак који нема још ни годину дана. После прегледа, лекари су му констатовали прелом надлактице, обе рамене кости, леве бутне кости и обе потколенице. Одмах су позвали полицију, јер је беба имала тешке телесне повреде – открива извор.

Како наводи, по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је привела очуха дечака и против њега поднела кривичну пријаву.

Сумња се да је у четвртак Рашид Б. остао неко време сам у кући са дечаком и да га је, из за сада непознатих разлога претукао до те мере да је имао преломе обе руке и ноге, као и друге бројне повреде по телу, за које се верује да су настале раније – открива извор.

Према његовим речима, језиво насиље над дететом највероватније се догодило претходно вече, када је мајка дечака отишла на кратко код рођака и оставила га насамо са очухом. Када се вратила кући кобне вечери, наводно је затекла дете које је имало крв на уснама и одећи и подливе по лицу. Међутим, те вечери дете нису одвели код лекара, већ тек сутрадан.

– Шта се дешавало у четири зида, биће утврђено истрагом. На саслушању у тужилаштву, Рашид Б. је негирао извршење кривичног дела насиље у породици, тврдећи да он дете није тукао, односно да га није ни пипнуо и да не зна одакле дечаку преломи руку и ногу – открива извор и додаје да му је после саслушања на предлог тужилаштва одређен притвор до 30 дана.

 

Извор: Курир.рс

Ознаке