Србија

УЖАС У ЛОЗНИЦИ! Старац осумњичен да је обљубио рођаку, девојчица све испричала мајци

СУДИЈА за предходни поступак Вишег суда у Шапцу прихватио је предлог ВЈТ у том граду и одедио притвор, до 30 дана, Лозничанину М.С. (70) који је осумњичен за кривично дело обљуба детета, потврдио нам је Зоран Обрадовић, виши јавни тужилац у ВЈТ у Шапцу.

У тужилаштву, како каже наш саговорник, нису у прилици да саопштавају више детаља за јавност, „и због истраге и због интегритета детета“. Следи, како каже Обрадовић,“низ вештачења, саслушавања, евентуалних, сведока, као и ангажовање лекара, педагога, психолога, социјалних радника“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ово је тешко, болно и веома осетљиво питање, па сходно томе радимо и поступамо, максимално посвећено, савесно, одговорно и свесно, како бисмо расветлили до сваког детаља овај догађај – истиче тужилац Обрадовић.

Времешни Лозничанин осумњичен ја за обљубу деветогодишње девојчице из села, које је близу града. Наводно, како се може чути, што је дете посведочило, обљуба је трајала скоро годину дана. Осумњичени је, према нашим сазнањима, приликом привођења и саслушања, негирао такве наводе.

Девојчица је, како сазнајемо, долазила често у стан осумњиченог који живи са супругом, са којом нема деце. Његова супруга је, иначе, рођена тетка мајке девојчица, па је породица била сигурна да дете шаље у род рођени, али испоставило се сасвим супротно.

Наш извор истиче да су осумњичени, његова супруга и девојчица знали да спавају заједно у кревету. Наводно М.С. је користио прилику кад супруга заспи да пипка девојчицу… Дете би следећи пут кад треба да иде у ову кућу постајало фрустрирано.

– Деда-теча је „објшњавао“ да је то због тога што јој је једном ударио шамар, јер није слушала – причају наши упућени саговорници.

– Међутим, дете је очигледно све испричало мајци, кад се вратило са траговима крви на гаћицама. Мајка је одмах реаговала и пријавила случај полицији, која је, са тужилаштвом, брзо одреаговала, и ухапсило М.С.

 

 

 

Извор: Новости.рс