Свет

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА! Оца и мајку нашли мртве, дете (2) преживело: Речи баке и деке кад су видели унука још одзвањају улицом

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Мотив и починилац и даље су непознати

Пар из Џорџије, 31-годишњи ватрогасац Џастин Хикс и његова супруга Амбер, усмрћени су након што је непознати починилац пуцао у њих, известио је портал Atlanta Journal Constitution..

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пуком срећом, њихов двогодишњи син остао је неповређен.

Џастин је у ватргоасној служби округа Чироки радио више од шест година, а шеф те установе окарактерисао је његову смрт као велики губитак јер је преминуо веома мотивисан и енергичан ватрогасац који је волео свој посао.

– Увек је био енергичан и имао мотива за посао. Доследно је радио на томе да свакодневно буде све бољи. Веома ће нам недостајати – навео је шеф ватргоасне службе Тим Пратер.

Комшиница трагично преминулог пара описала је сцену када су полицајци одвели малишана на сигурно.

– Трчала сам улицом, окупљени лкјуди су плакали, а полицајци су извели дете држећи га за торзо. Ту су потрчали и бака и дека који су зграбили дете говорећи: “Где је моја беба” – присетила се Хана Мебри, која живи у суседству.

– Пар је недавно купио кућу у овом округу. Били си веома слатки и предобри и имали су мало дете. заиста су били драги, не могу да замислим ко је ово урадио – додала је жена.

Амерички медији наводе да полиција још није утврдила мотив убиства.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс/New York Post