Србија

Велика туга! ТРЕЋА СМРТ У ПОРОДИЦИ ЗА ГОДИНУ ДАНА: Тужна судбина младића који је насмрт претучен у Неготину, био је болестан и тешко говорио

И. Ђ. (29) из Неготина убијен је у среду увече око 22 сата у дворишту једне основне школе у Неготину.

Како Курир незванично сазнаје да се кобни догађај десио у дворишту ОШ Бранко Радичевић у Неготину. Тинејџер Ј. П., који је тек пре месец дана напунио 18 година, из досад неутврђених разлога, сукобио се са И.Ђ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током увиђаја утврђено је да је настрадали имао више видних повреда по глави, није нађена никаква палица, па се верује да га је тинејџер насмрт претукао ударцима ногом у главу. Очекује се да се после обдукције сазнају детаљи, али ударци ногама у главу били су фатални за И.Ђ., који је рођен са оштећењима главе, тако да је тешко говорио.

наче, реч је о младом човеку, неожењеном из угледне неготинске породице. Његов деда био је власник једног салона намештаја у Неготину, нажалост деда је почетком године преминуо од короне.

Несрећа се током године сручила на ову породицу још једном када је И.Ђ. отац преминуо од срчаног удара. Страдање И.Ђ. је трећа смрт за непуних годину дана у овој породици.

Што се тиче осумњиченог за ово убиство, такође је из угледне породице. До сада није кажњаван, нити привођен.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс