Свет

Велика туга! Управо је саопштено: Преминуо ГЛУМАЦ после ТЕШКЕ БОРБЕ

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Арт Ла Флер, глумац који је био најпознатији по улози Бејба Рута у филму „Пешчаник“ умро је после десетогодишње борбе са Паркинсоновом болешћу, како је саопштила његова супруга Шели. Имао је 78 година.

Свет ће га засигурно памтити по чувеној реченици из филма „Пешчаник“: „Запамти дете, постоје хероји и постоје легенде. Хероји се памте, али легенде никада не умиру!“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Овај момак… После десетогодишње борбе са А-типичном Паркинсоновом болешћу, Арт Ла Флер, љубав мог живота је преминула. Насмејао је толико људи ликовима као што су Бејб Рут у Пешчанику, Вила Зубић у Деда Мразу 2 и 3 и Чик Гандил у Пољу снова, да споменемо само неке. Био је великодушан и несебичан човек што се пренело на његову глуму, али што је још важније, био је неко ко је био ту за своју породицу и пријатеље. Никада није био срећнији од дана када је снимљена ова слика, када се Гленда Ла Флер, коју је био пресрећан што има као ћерку, придружила нашој породици. Била сам тако срећна што сам имала 43 године везу са човеком који ме је ценио и кога сам обожавала. Уметност је била већа од живота и за нас је значила свет – написала је она.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо