Србија

Велики обрт! МИНЂУША ПРОНАЂЕНА НА МЕСТУ ЗЛОЧИНА: Џонић рекао да су му синови помагали, да би заштитио неког другог?

Фото: Фејсбук принтскрин

ПОЛИЦИЈА сумња да је Горан Џонић намерно слагао да су му синови и браћа Костадин и Константин Милошевић помагали у злочину како би заштитио свог правог помагача у убиство трочлане породице Ђокић.

На месту злочина је према незваничним информацијама пронађена женска минђуша која није припадала ни Гордани, али ни Лидији Ђокић, тако да се претпоставља да је испала саучесници која је Џонићу помагала у злочину.

– Страх ме да случај прелази у латинску серију. Почиње да ме подсећа на случај Марјановић. Можете да мислите како то изгледа када се људи скупе сада на славама и шта причају – рекао је некадашњи обавештајац Божа Спасић.

Спасић подсећа да смо у почетку потцењивали убицу.

– Сад видимо да је доста детаљно припремио чин убиства и како ће одуговлачити истрагу. Укључио је синове иако их је видео да су отишли на посао и друге пријатеље чиме је добијао на простору или је желео да се то прича да би припремао одступницу. То је уобичајено понашање некога ко се дуго припремао за тај злочин. Ноторна је чињеница да ће истрага морати да утврди улогу свих људи које је пријавио. Не можете живети у кући са убицом да не приметите његово понашање толико дана. Осуђујем његове синове јер раде у државној служби, а нису приметили да живе у кући са убицом – рекао је Спасић.

Медији према његовим речима не могу да утичу на истрагу.

– Полиција све зна! Полиција је за љубавницу знала и пре него што је ухапшен. Биће још хапшења. Није рекао све што зна из страха или из жеље да прикрије некога. Очекујем да буде још хапшења и то помагача или људи који су прикривали злочин – рекао је Спасић.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930