Србија

ВУЧИЋ ИЗНЕНАДИО ФУДБАЛЕРЕ ПРЕД ПУТ У ПОРТУГАЛ: Упао у авион и обећао… (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Фудбалери Србије добиће милион евра премије ако прођу Португал и пласирају се на Мундијал у Катару, рекао је председник Александар Вучић.

„Орлови“ су у петак у поподневним сатима полетели ка Португалу, јер у недељу у Лисабону (20.45) играју последњи меч квалификација за Светско првенство 2022.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тај меч Србија дочекује изједначена по броју бодова с Португалцима, али је „Орловима“ потребна победа због боље гол-разлике ривала.

„И да их победите у Португалу. Као што видите, немам страх од тога ако буде другачији резултат, ионако ће сви мене да нападају. Срећно отпутујте, победите их тамо и обрадујте народ. Дошао сам да вам кажем колико поштујемо ваш труд, рад и изгарање на терену. У договору са Владом Србије издвојићемо за вас додатну премију од милион евра, да можете да поделите“, рекао је Вучић.

Додао је и да ће народ знати да поштује какав год исход био, под условом да се фудбалери максимално потруде и дају све од себе.

Подсећамо, директан пренос утакмице моћи ћете да гледате ексклузивно на телевизији Нова С.

Србија и Португал су у сваком случају обезбедили макар бараж за одлазак на Мундијал, па не значи да поражени аутоматски испада из трке, већ је само продужава.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Извор: Нова