Србија

БАКА ПРАСЕ О КИКИНОЈ СМРТИ: Јутјубер који је РАТОВАО са преминулом инфлуенсерком (22) поручио само ЈЕДНО

Српска јутјуберка Кристина Кика Ђукић, извршила је самоубиство, а јавност је о томе обавестила њена пријатељица. Кристина је дошла у жижу јавности пре две године, када је била у сукобу са колегом Богданом Илићем, познатијим као Бака Прасе, који се сад огласио поводом вести о трагедији.

Фото: Инстаграм принтскрин

– Вечерас ћу рећи све од срца. За ово дешавање сам сазнао међу првима, јер су њени пријатељи мене звали и рекли ми да ће ме јавно подржати истином о целом догађају, али ја сам одбио јер не желим ја да будем жртва. Криво ми је због тога што се десило. Криво ми је што нисам објавио да смо се помирили и да смо постали пријатељи. Криво ми је јер људи не знају разлог, а упиру прстом, не дају мртвима мир и поштовање да би скупили неколико лајкова, прегледа, шерова и моралних поена, да би испунили своју жељу за осветом, и то све на најружнији могући начин – написао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја нећу бити тај који ће објавити разлог и начин њеног дела, који су ми саопштени синоћ, да бих пробао да „оперем“ своје име, из поштовања према њој. Ако то буде разлог због ког ће неко да ме мрзи, то ми је скроз ок – додао је јутјубер.

– Нисам обрисао објаве у вези ње, да не буде да бежим од свега овога, већ сам хтео да дам свима могућност да сликају, и да покажу своје право лице, док скупљају пажњу на овако трагичном дешавању. Све објаве у вези ње ће бити уклоњене вечерас, јер не желим да будем особа која ће кварити успомену на њу – закључује Бака Прасе.

Подсетимо, Бакина и Кикина драма стигла је чак и до Јутарњег програма, па су гледаоци имали прилике да уживо гледају расправу која је пробила границе Јутјуба и преселила се на мале екране.

Наиме, сукоб је почео кад је група од осам јутјубера, избацила песму под називом „Драма“. Њоме су указали на негативне поступке неких својих „колега“, којима ови преносе лошу поруку публици која их прати. Бака Прасе се није сложио са њиховим мишљењем.

Ипак, једно време је све остало релативно мирно, с обзиром на то да се ниједна страна није оглашавала, али се десило нешто што публика није очекивала, а то је клип јутјуберке Кике под називом „Фуј“, у којем се првенствено пожалила на тренутно стање на балканској јутјуб сцени и на понашање појединих јутјубера, поготово Баке Прасета, а све због увреда упућених екипи.

Након Јутјуба, сукоб се проширио и на инстаграм где су ново бојно поље постали сторији на којима су свакодневно падале бизарне увреде на Кикин рачун.

Скандал је ескалирао више него што се очекивало, па се количина негативних порука и коментара масовно повећавала, што је Кику натерало да још једном са својом публиком подели мишљење о читавој ситуацији.

Ипак, после одређеног времена Кика и Бака Прасе решили су да прекину са свађом и прозивкама.

Извор: Блиц