Србија

БАКА ПРАСЕ УХАПШЕН ЗБОГ СМРТИ ЈУТЈУБЕРКЕ: Полиција га саслушава

Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, приведен је на саслушање у просторије Одељења за ВТК МУП РС, ради давања изјаве на све познате околности у вези са смрћу двадесетједногодишње јутјуберке Кристине Ђукић познатије као Кика, потврђено је за Нова.рс.

Тужилаштво за високотехомолошки криминал је издало захтев за прикупљање потребних обавештења МУП-у и у вези с другим околностима које су битне за утврђивање потпуног чињеничног стања у вези са наведеним трагичним догађајем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„По налогу Посебног тузиластва за ВТК лице Богдан Илиц звани “Бака прасе” се управо доводи у просторије Одељења за ВТК МУП РС ради давања изјаве на све познате околности у вези смрти Кристине Дјукиц која је користила надимак “Кика” на друственим мрезама. Посебно тузиластво је издало захтев за прикупљање потребних обавестења МУП-у и у вези других околности које су битне за утврдјивање потпуног цињеницног стања у вези наведеног трагицног догадјаја. О исходу наведених радњи јавност це бити обавестена благовремено“, саопштено је из тужилаштва.

Бака Прасе и Кристина Ђукић били су у вербалном сукобу током протекле две године.

Контроверзни јутјубер је снимао клипове о њој, прозивао ју је на рачун физичког изгледа и називао разним увредама.

Њих двоје су се расправљали и у јутарњем програму телевизије Прва.

Кика је тада у интервјуу за „Блиц“ изјавила да због Прасетових увреда добија претње од његових фанова.

„У суштини добијам претње и увреде од мале деце, не схватам ништа лично и озбиљно, али након ове драме, када изађем на улицу, запитам се, можда је неко његов фан и можда ми нешто уради … можда је боље да не излазим из куће“, изјавила је она након расправе са јутјубером.

Српска јавност била је згрожена наводним увредама које јој је упутио Бака Прасе – остало је нејасно да ли је износио лажи о њеном здравственом стању, говорећи да иде на хемиотерапију.

„Никада нисам ишла на хемотерапију, нити ми је лоше. Он је рекао да би ми се извинио уколико идем на хемотерапију. Ја сам поставила питање, „Чекај, да ли треба да идем на хемотерапију да би ми се ти извинио?“, буквално је рекао да је океј вређати, јер је као мали имао комплексе што је мршав, ишао је у теретану и излечио своје комплексе. Али, то није у реду, јер ја прва… ја сам мршава и не могу да се угојим. Неко има здравствени проблем и не може да смрша, или не зна да каже слово „р“ , оде код логопеда и не може да реши проблем. Није океј вређати туђи физички изглед“, рекла је Кика у поменутом интервјуу, а коментаришући свађу са јутјубером у јутарњем програму.

Бака Прасе је у октобру 2019. године, након свађе са Киком, објавио и скандалозну и срамну песму под називом „Је л те није блам“ у којој је најстрашније вређао њу и њену мајку. Песма има скоро осам милиона прегледа оних који глорификују онлине злостављање.

Кристина Ђукић је рођена 2000. године у Београду. У родном граду је завршила основну школу, а пошто није била одличан ђак и није имала довољно бодова да у првом кругу упише средњу школу коју је желела, мајка ју је уписала у средњу железничку школу.

Како је у једном видеу испричала, први дан је уместо у Железничку отишла у Електротехничку школу „Раде Кончар“. Руководство школе је после првог часа дошло до закључка да је нема ни на једном списку, те су је упутили у Железничку која је удаљена двестотињак метара од те школе. Уписана је у разред машиновођа, али се ту није дуго задржала него се „пребацила“ у трговачку школу.

У истој исповести је својим пратиоцима признала да су је сви испочетка знали као девојку која је „промашила“ школу, а потом и по томе што је јутјуберка и гејмерка. Како је једном приликом казала одличан је ђак, али и да има довољно времена да се посвети снимању клипова за Јутјуб.

Последњи клип је објавила пре пет дана.

Извор: Нова