Србија

ЋЕРКА ОТКРИЛА ДЕТАЉЕ ПОСЛЕДЊЕГ РАЗГОВОРА С МАЈКОМ ЈОВАНОМ: „Ево га, морам да прекидам“

Фото: Фејсбук принтскрин

Љиљана Симић, ћерка Јоване Марјановић чије је тело нађено после пет дана потраге на Златибору, открила је детаље последњег разговора с мајком.

Како каже, последњи пут су се чуле на дан нестанка око 14 часова и тада јој ништа није било сумњиво.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имале смо најнормалнији разговор, причале смо о томе да ли да купим јакну за скијање или не. Обичан разговор мајке и ћерке. Након тога се око 18 часова чула са мојом сестром, с којом је причала десетак минута. Онда је ушао њен партнер у собу и она је сестри рекла: „Ево га, морам да прекидам.“ Тако су оне завршиле разговор. Након тога немамо никакву информацију – испричала је Љиљана. Иначе, Јована Марјановић живела је у Нишу, а према подацима из Агенције за привредне регистре, била је власница три фирме. Једна од њих је и грађевинска фирма која се бави молерским радовима и застакљивањем.

– Са својим партнером последњих неколико месеци боравила је у изнајмљеном стану у Улици Саве Станојчића у златиборском насељу Караула – наводи извор Објактива. Управо је мушкарац са којим је живела у четвртак ујутро пријавио њен нестанак полицији у Чајетини.

– По причи њеног партнера, последњи пут ју је видео у њиховом апартману. Она је у 20 часова изашла уз речи да иде мало да прошета. Није изводљиво да он није успео да је види, како тврди, када је, по његовој причи, изашао после два до три минута за њом. То је апсолутно неизводљиво – испричала је Љиљана док је још трајала потрага.

Неколико сати након пријаве о нестанку лоциран је њен телефон који је до тада био недоступан. Испоставило се да га је један радник укључио пошто га је пронашао у водоводној цеви преко пута бензинске пумпе, крај магистралног пута преко Златибора. То место је два и по километра удаљено од места где је Јована одсела. Иначе, ово није прва трагедија у породици Јоване Марјановић.

– Она је родом из Лесковца. Њен брат је био професор физичког, а преминуо је пре неколико година. Иако породица готово никада није говорила о томе, по граду се причало да је он извршио самоубиство на кућном прагу – наводи саговорник листа.

Извор: Курир.рс/Објектив