Србија

ЋЕРКА ОТКРИЛА НОВЕ ДЕТАЉЕ О СМРТИ ЈОВАНЕ МАРЈАНОВИЋ: Новац није узрок трагедије

Фото: Фејсбук принтскрин

НАСЛЕДНИЦА Јоване Марјановић (54) која је нађена мртва на Златибору каже да ће се обдукцијом и свим осталим питањима бавити истражни органи.

Након што је прекјуче у Тић пољу на Златибору нађено тело Јоване Марјановић (54), предузетнице из Ниша, за којом се трагало од 22. децембра, поставља се питање шта је довело до трагичног исхода.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима њених ћерки, Љиљане и Бранкице, Јована је имала озбиљне приватне проблеме и трпела је притисак, а оне су још у данима потраге о томе обавестиле полицију, али у јавност нису износиле детаље.

Могући мотив

Да је узрок неке врсте притиска, под којим је била покојна жена, њен бивши супруг, потврдила је и њена ћерка Бранкица Малиновић.

– Јесте. Није никакав новац у питању, већ нека мушка сујета, не знам како то да назовем, али много је била оптерећена тиме – рекла је Бранкица и навела да ће се обдукцијом тела и свим осталим питањима око смрти њене мајке бавити истражни органи.

Бранкица је, дан након што јој је мајка преминула, испричала мало познате детаље из њеног живота.

– Воли децу највише на свету, водила је изузетно здрав живот. Уопште, била је отворена жена према позитивним стварима – прича Бранкица, поносна на своју маму.

Како каже, Јована је дуго живела у Лесковцу, који је њен родни град, а како се сазнаје, након удаје је прешла да живи у Ниш. Касније је успела да развије посао у грађевинској бранши.

– Она је имала своју фирму, која се бавила молерско-фасадерским радовима и сређивала је на Златибору неке хотеле, зграде – каже Бранкица.

Подсетимо, предузетница из Ниша нестала је 22. децембра на Златибору, а четири дана касније, 26. децембра, нађена је мртва поред потока у насељу Тић поље на Златибору. Тело у снегу је пронашла група младића из Ужица. Они су се прикључили потрази, након што је Јованина породица преко медија и друштвених мрежа упутила апел за помоћ.

Тражили је данима

– На телу није било видљивих трагова насиља, а поред је наводно била флаша пића и таблете. Тело је било у снегу близу потока и пронађено је само километар и по од кружног тока на Златибору, где је претходно у цевима нађен Јованин телефон, који је био искључен – подсећа ћерка и додаје да је Јовану живу последњи видео њен партнер.

– Њих двоје су последњих месеци жиели у апартману на планини, јер је Јованина фирма подизвођач радова на једном градилишту на Златибору. Она је 22. децембра око 20 сати рекла партнеру да иде да прошета и више се није вратила – причале су раније њене ћерке.

Извор: Курир