Србија

Докторка Грујичић се хитно огласила: Огорчена сам и љута! ТО ЈЕ ОБИЧНА ЛАЖ!

Директорка Института за онкологију и радиологију Србије Даница Грујичић објавила је данас на Фејсбуку да се на тој друштвеној мрежи појавила лажна страница под њеним именом.

„Огорчена сам због покушаја појединих особа да говоре у моје име. Ја нисам особа која се плаши да каже оно шта мисли или које нема у јавности и која не разговара с новинарима“, истакла је Грујичић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је напоменула и да се бави одговорним послом и да су јој животни приоритет здравље људи и брига о пацијентима, а да свако ко жели треба да изнесе свој став под својим именом и презименом и преузме одговорност за своје речи.

Наводи и да је полицији пријавила овај случај, а да своју Фејсбук страницу има од 2016. године коју прати око 100.000 људи.

„Свако ко жели да изнесе свој став нека то уради под својим именом и презименом и преузме одговорност за своје речи, то је једино часно. Бавим се јако одговорним послом и мој животни приоритет је здравље и људи и брига о пацијентима. Сваког дана добијам позиве и питања да ли сам нешто изјавила или не… И морам да одговарам и да се бавим непотребим стварима. Посебно сам љута на надлежне органе којима увек све уредно пријавим као грађанин и који месецима не могу да реше проблем. Ја имам своје званичне налоге и само њих, неретко видјам изјаве по медијима или по интернету које никада нисам дала. “Хероји“ који се крију иза туђих имена најбоље да ништа и не објављују. Хвала“, навела је Грујичићева.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг/Ало.рс