Русија Свет

Где је Југославија а где су САД? ПУТИН ШОКИРАО АМЕРИКАНЦЕ! Ова порука ће их разбеснети!

Председник Русија Владимир Путин подсетио је на бомбардовање Југославије 1999. године без одобрења савета безбедности УН и без икаквих санкција по НАТО због тога.

„Наши партнери, тако да их назовемо, САД, претходних година, наводно, осигуравајући своје интересе и своју безбедност, хиљадама километара од своје националне територије, радили су најоштрије ствари без икаквих санкција Савета безбедности УН. Југославија је бомбардована – под којим изговором ?Савет безбедности или шта? Где је Југославија а где су САД? Уништили су државу“ рекао је данас Путин на проширеном састанку колегијума Министарства одбране Руске Федерације, пренеле су Риа новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Да, постојали су унутрашњи сукоби, постојали с њихови проблеми, али ко је дао право на удар на европску престоницу? Нико. Они су то само одлучили, а сателити су потрчали за њима и климали главом. То је све међународно право“, рекао је Путин.

Путин је додао да су САД такође ушле у Ирак, „разориле земљу и створиле легло међународног тероризма“. А онда се испоставило да су погрешили. Онда се показало да нас је „обавештајни подаци су изневерили“. „А како су ушли у Сирију, шта, уз санкције Савета безбедности? Не. Шта хоће, то раде“, рекао је Путин.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс / Риа новости