Србија

ГОРАН ЏОНИЋ ПРЕБАЧЕН У БЕОГРАД! Адвокати открили где је одведен! ЈЕЗИВО!

Фото: Фејсбук принтскрин

Адвокати Младен и Андрија Магделинић, заступници браће „Јојке“ – Костадина и Александра Милошевића, које је Горан Џонић оптужио да су непосредни извршиоци убиства породице Ђокић, рекли су данас да ће овог месеца бити саслушана два нова сведока, и открили да је Џонић пребачен у Београд на психијатријско вештачење.

– Ми као одбрана можемо да закључимо да се истрага приводи крају, и да су сви ти докази скоро већ прикупљени. Што се тиче наших клијената, ништа их више не повезује са овим кривичним делом, као што смо у самом старту причали. Иначе, 23. децембра заказано је саслушање још два нова сведока – рекао је Андрија Магделинић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он додаје да му је битно да се истрага што пре заврши, како би његови брањеници били ослобођени кривичне одговорности, пуштени из притвора и провели Нову годину са својим породицама, пошто, како каже, невини леже у притвору.

Адвокат Младен Магделинић је открио да је главни осумњичени за убиство породице Ђокић пребачен у Београд на психијатријско вештачење.

– Пошто је у Београду Специјална затворска болница, разумљиво је да се лица у чију се урачунљивост сумња вештаче тамо. Сачекаћемо да видимо какав ће резултат бити – рекао је Магделинић.

Подсећамо, Горан Џонић, осумњичени за свирепу ликвидацију Горана, Гордане и Лидије Ђокић с којима је био у сродству.

Ђокићи су последњи пут виђени у ноћи између суботе и недеље, 26. на 27. септембар, када су из села Моравац, где су били од Горанове мајке на вечери, кренули пут Алексинца, где живе.Тела породице Ђокић, пронађена су у суботу, 2. октобра, након шест дана потраге у атару села Моравац, где су кобне вечери и били у посети Горановој мајци.

На путу до куће њих су убице пресреле, отеле, а потом хицима из пиштоља хладнокрвно убиле. Након злочина, тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље, и ту запаљен како би се прикрили трагови.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Новости