Свет

Хорор! МОРАЛА САМ ДА ГА УБИЈЕМ! Задавила сина (2), па се бацила са 4. спрата, али је преживела пад

Неименова жена (36) која се бацила са 4. спрата зграде у Харкову, након што је у среду задавила свог двогодишњег сина, објаснила је полицији зашто је убила дете, а потом покушала и себи да одузме живот.

Жена, која је преживела пад са велике висине, рекла је да је удавила дете и скочила јер је сазнала да болује од тешке болести. Како је рекла, из целе ситуације није видела други излаз, с обзиром на то да је самохрана мајка, те је страховала да о њеном сину неће имати ко да брине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У тужилаштву су рекли да жена нема историју психијатријских болести и навели да је у стану живела са сином и својим оцем (66).

Украјински медији пишу да је деда малишана био у стану у тренутку трагедије, али да није чуо шта се догађа.

Против мајке је подигнута оптужница за убиство детета, а уколико буде осуђена, прети јој и до 15 година затвора.

Светлана Горбунова Рубан, заменица градоначелника, рекла је да жена заиста болује од неизлечиве болести. Истакла је да је жена користила лекове, те да се сумња да је можда под утицајем лекова починила злочин.

Никад раније није било пријава у овој породици за насиље.

Кобног дана, мајка је малишану око врата обмотала каиш од бадемантила и задавила га. Након тога се бацила са прозора стана на 4. спрату. Жена је преживела пад са велике висине, а пролазници су одмах позвали полицију.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Телеграф

 

Ознаке