Србија

Језиво! БИЛА ЈЕ ЖРТВА ЗЛОСТАВЉАЊА! Игор Јурић открио детаље из живота Јоване која је пронађена мртва на Златибору

Фото: Фејсбук принтскрин

Игор Јурић, оснивач Фондације Тијана Јурић, открио је да је предузетница Јована Марјановић (54) из Ниша, која је после неколико дана потраге пронађена мртва поред потока на Златибору, била жртва злостављања.

Јурић је рекао да је од Јованиног нестанка све време био у константном контакту са њеном ћерком Љиљаном Симић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Љиљана је била потпуно искрена о томе шта се дешавало у претходном периоду у животу њене мајке. Јована је имала проблем. Била је жртва једне врсте злостављања и није јој било лако – рекао је Јурић у јутарњем програму Прве телевизије и нагласио да породица сматра да то ипак није био мотив да себи оконча живот.

Јурић је открио да је Јована трпела злостављање од бившег мужа.

– То су речи њене ћерке и немам разлога да не верујем у то. Не могу да причам о томе да ли Јована пријављивала бившег мужа за злостављање.Људи из њене ближе средине су знали за злостављање – додао је Јурић и нагласио да је полиција била обавештена о томе.

Јована Марјановић, подсетимо, нестала је на Златибору 22. децембра увече кад је свом партнеру, са којим је последњих месеци живела на тој планини због посла у грађевини, рекла да иде на прошета.

Касније је пронађен њен мобилни у цевима код кружног тока на Златибору, а после неколико дана и њено тело поред потока на Тић Пољу, које је удаљено неких три и по километара од стана у коме је живела.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Република.рс