Свет

ЈЕЗИВО! Брат убио ТРУДНУ сестру српом, док је мајка држала за ноге: Разлог је све оставио у потпуном шоку!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Брат је извео мучан напад док је његова сестра била окренута леђима

Тинејџер из Индије је српом одрубио главу својој трудној сестри Кирти Торе (19), а затим је позирао за селфи док је парадирао одсеченом главом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И тинејџера и његову мајку полиција је ухапсила након варварског напада. Наводно је убијена јер чланови њене породице нису одобравали њен брак.

Кирти је убијена у селу Ладгаон у Аурангабаду када су њен брат и мајка Шобабај Моте отишли ​​да је посете.

Живела је са породицом свог мужа у соби поред њихове фарме.

Брат је извео мучан напад док је његова сестра била окренута леђима.

Помоћник полицијског комесара Кајлаш Праџапати рекао је да ју је брат напао с леђа српом док ју је мајка држала за ноге. Затим јој је одрубио главу пре него што јој је изнео главу напоље.

– Радила је на пољу са својом свекрвом. Угледавши мајку и брата, оставила посао у пољу и појури да их поздрави. Обојици је дала воде и отишла у кухињу да скува чај. Тада је њен брат дошао с леђа и одрубио јој главу. Њен муж, који је био болестан, лежао је у куц́и. Пробудио се чувши звук падајућег прибора и одјурио у кухињу. И женин брат је покушао да га убије, али је побегао. Касније је брат изашао из куће са главом у руци. Затим је дошао у полицијску станицу и предао се – истакао је он.

Наводи се да се Киртин отац Сањаи осетио увређеним зато што се удала противно његовој жељи и отишао је од куће, али се вратио неколико дана касније.

Полиција није пронашла ништа што би га повезивало са злочином.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Daily star