Србија

ЈЕЗИВО! Џонић ставио КРПУ преко уста, па урадио ГНУСНУ ствар: Пре тога отишао из Моравца и понео чудан предмет

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

Док је трајала потрага за Ђокићима, Џонићи су долазили код њихових рођака како би их тешили

Горан Џонић, главноосумњичени за убиство трочлане породице Ђокић, урадио је све што је могао да би током потраге за његовим несталим рођацима полицију одвео на локацију на којој нису била тела његових рођака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И не само то, данима је покушавао да прикрије своје учешће у злочину који је потресао читаву Србију тако што је изигравао раме за плакање својој тетки, мајци настрадалог Горана, као и Ђокићевој снаји.

Током потраге за несталим Ђокићима, Џонић је у неколико наврата покушао да завара траг полицији. Седам дана после нестанка породице Ђокић, он се није одвајао од својих некадашњих колега ватрогасаца, упорно је причао да потрага мора да крене од Бованског језера и да су његови рођаци у аутомобилу сигурно тамо слетели са пута – открива Објектив од извора који је и сам био укључен у потрагу која је почела неколико дана пошто су Горан, Гордана и Лидија нестали.

Да би навео све на погрешне трагове, Џонић је непрестано лагао.

– Те суботе када су пронађена тела, он је позвао једну комшиницу и рекао јој је да иду код Горанове мајке Шојке и да јој каже да су тела закопана у њеној њиви. Тада је ставио крпу преко уста да та комшиница не би препознала глас. Та њива се налази у брдима на потпуно другој страни села, удаљена од места где су пронађена тела. Комшиница која је добила позив мислила је да ју је звала женска особа, али је полиција касније установила да је позив стигао са фиксног броја породице Џонић – објашњава наш извор.

Док је трајала потрага за Ђокићима, Џонићи су долазили код њихових рођака како би их тешили.

Сузана и Горан често су клели потенцијалне отимаче. Сузана је и недељу дана након сахране, за прву суботу, била уз Ђокиће.

Према информацијама до којих је Објектив дошао, Џонић је јутро након убиства рођака отишао из Моравца и са собом понео – усисивач за лишће.

„ТРАЖИМ ЦРЕВО, ОДОХ НА ДЕПОНИЈУ”

– Тим усисивачем је покушао да уклони трагове са места злочина. Тада је била берба кукуруза и многи људи га је видело да је носио тај апарат. Рекао је да тражи црево за тај усисивач, пошто место где су Ђокићи убијени представља и незваничну депонију старих ствари. Када се вратио кући, звао је комшију да иду на пецање баш на место где су Ђокићи убијени. Тај човек је то и посведочио и открио је да се Џонић понашао нормално и да није погледао ниједном ка месту где је наводно убио рођаке. Незванично, сазнали смо и да је планирао да неколико дана после убиства Ђокића на место где су бачени и запаљени набаца шут. Желео је да изнајми камион и да њим превезе сав шут направљен током реновирања Стефанове куће, а и који се ту сакупљао, у том дворишту, превезе до места где су бачена тела и да се на тај начин обезбеди да никада не буду нађени – тврди наш извор.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс