Србија

Језиво! ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ЈЕ УБИЈЕНА У ДРУГОЈ ГАРДЕРОБИ? Сазнање форензичара шокира, пресвучена је, али ТО НИЈЕ СВЕ!

Форензичар Ненад Шипка изнео је у Јутарњем програму на ТВ Пинк две најновије и ексклузивне информације о случају убиства певачице Јелене Марјановић

Једна од теорија коју је он објаснио, а која до сада није била позната у меидија, јесте да је Јелена Марјановић убијена у једној одећи, а онда пресвучена у другу одећу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена Марјановић је превучена. Није задобила ударце у тој гардероби у којој је пронађена. Једноставно, количина крви на тој одећи то доказује. Ја сам фотографије са увиђаја показао сестри убијене певачице, Теодори Крсмановић, која је добро погледала фотографије. Јелена је на себи имала две мајице. Једну је Теодора препознала – рекао је Ненад Шипка.

Како каже, пријатељи Зорана Марјановића су разговарали са њим, па је открио још једну ексклузивну информацију.

– Два хард диска нису предата полицији. То је ексклузивна информација. Дакле, према једној верзији Јелена је вече пре убиства била у студију где је снимала песму. Тада је чула птицу кукавицу, па је наводно наслутила несрећу. Хард диск са снимцима где је она певала у студију не постоји, тако су нам рекли Зоранови пријатељи. То би био кључан доказ да је она то вече била жива, а ми то без тих доката не знамо – објаснио је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс